Local Social

El Gener de 2012 la Penya Barcelonista Mollet del Vallès va inaugurar el seu nou Local Social, disposant d’un espai amb consonància amb el tamany i moviment de la nostra associació. L’espai es divideix en tres zones principals: Bar, sala de projecció i sala de juntes.

El local social està obert al públic cada tarda de dilluns a divendres de 17h a 20h i els dies de partit desde 1h abans del inici. En ell pots prendre qualsevol cosa, menjar algun snack, fer la partideta del dòmino i llegir els diaris esportius del dia, mentre veus tot l’esport en directe gràcies a les 2 grans pantalles amb qualitat HD.

La sala de projecció disposa d’uSala de projección aforament de 90 persones còmodament assegudes, amb una pantalla de projecció de grans dimensions per gaudir com mai del nostre Barça.  la instal·lació del nou canó de llum fa millorar considerablement la qualitat de la visualització del matx. La imatge es veu ampliada respecte l’anterior la qual cosa permet que qui ens visiti no es perdi ni un sol detall i ni una sola acció dels nostres jugadors D’altra banda, A més, també s’ha acompanyat amb un nou sistema de so envolvent, que fa que les retransmissions dels partits millorin al mateix temps que augmenta el caliu general.

La zona de Bar és ideal per discutir cada tarda, tot fent el cafè, l’evoluBar del Local Socialció del nostre equip i dels rivals. Tothom que s’hi apropi gaudirà d’apassionants converses amb ambient barcelonista, essència de la nostra associació.

Es disposa de dues pantalles de televisió de 42 polzades per gaudir dels partits del nostre equip. Les taules, amb capacitat per a 60 socis conviden a prendre refrigeris acompanyats dels nostres o a fer la partida de cartes cada tarda.

 

Sala de JuntesD’altra banda, el local social també acull la sala de reunions on cada setmana es reuneixen els membres de la junta per a discutir els temes relacionats amb la gestió i direcció de la nostra penya. Aquesta sala compta amb capacitat suficient per acollir totes les persones que vulguin ajudar a dur el rumb d’aquesta entitat en les condicions que es mereixen per tal d’afavorir un ambientde treball adequat.

El local social disposa de sortides d’emergència, accés per minusvàlids i totes les mesures de seguretat necessàries per gaudir de la nostra activitat.

Totes aquestes remodelacions tenen com a objectiu principal la millora de l’estada del soci penyista a casa seva, i fer que gaudeixi al màxim de cada partit, de cada jugada, de cada gol.