Single Blog Title

This is a single blog caption

Assemblea General Ordinària 2016

El proper dia 16 de Desembre a les 21:00h tindrà lloc la Assemblea General Ordinària, on la Junta Directiva presentarà davant de tots els sòcis i sòcies de la Penya que hi assisteixin el balanç econòmic de la temporada passada, així com es sotmetrà a votació el pressupost per la temporada següent.

Tanmateix, els socis que ho dessitgin podran fer preguntes a la Junta i parlar de qualsevol tema que considerin important. Per finalitzar, la Penya oferirà als assistents un refrigeri i aprofitarà l’ocasió per felicitar les festes als socis.

Dia: 16/12/2016
Hora: 21:00h
Lloc: Local Social de la Penya 

Deixa una resposta

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada