Èxit en el 1r Campionat de Futbolí

Èxit en el 1r Campionat de Futbolí

El passat 25 de Març més de 60 persones varen acudir al local social de la Penya a gaudir amb el Primer Campionat de Futbolí.

El campionat va comptar amb 20 parelles de tots els nivells i edats. Cadascuna de les parelles va jugar 4 partits classificatoris, alguna d’elles amb gran emoció i excitació per part dels participants. Les vuit parelles classificades van passar a la fase final. Després de quarts de final i semi-finals va arribar la gran final, disputada per en Manuel i en Jordi fent parella contra en José i en Luís. Després de 4 partides molt emocionants, la glòria va ser per en José i en Luís, que van saber exprèmer el seu millor joc, tant al davant com al darrere, per emportar-se la victoria i proclamar-se campions del Primer Campionat de Futbolí de la Penya Barcelonista Mollet.

Felicitats Campions!

 

Deixa una resposta

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada