Single Blog Title

This is a single blog caption

Obert el període de sol·licitud de compensació dels abonaments del Camp Nou i el Palau Blaugrana

Des del 20 de juliol fins al 3 d’agost, tots aquells socis amb abonament al Camp Nou o al Palau Blaugrana que ho desitgin podran sol·licitar la corresponent compensació econòmica per als partits als quals no han pogut assistir aquesta temporada per jugar-se a porta tancada a l’Estadi, o per no haver-hi competició al Palau. També durant aquest període es dona l’opció de poder demanar una excedència temporal de l’abonament per a la propera temporada.

Els socis abonats hauran de fer una sol·licitud omplint un formulari que trobaran a l’apartat de Socis-Tràmits Online del web del Club, al qual s’hi accedeix amb la clau i el codi del soci. Cada abonat podrà triar l’opció escollida entre les diferents possibilitats que s’hi ofereixen. (Accés al formulari a l’enllaç següent)

Abonaments temporada 2019/20 – Compensacions pels partits no assistits

El Club ofereix als socis abonats que ho sol·licitin escollir entre tres opcions.

1) El cobrament en efectiu a finals de setembre de la part proporcional de la quota anual de l’abonament, que podria arribar al 25% en cas que no es pugui gaudir de cap partit. Podrà optar per l’ingrés en efectiu al seu compte corrent o bé escollir una altra modalitat, que és el pagament en producte, amb un val de descompte que s’incrementaria amb un 50% del seu valor de bescanvi (per exemple, si el retorn tingués un valor de 100 euros, el val de compra seria de 150), per utilitzar en qualsevol de les botigues oficials del Club a partir de l’1 d’octubre.

2) Rebre el descompte equivalent en l’anualitat de l’abonament de la propera temporada (2020/21). Si l’abonat opta perquè el Club li apliqui el descompte de l’import proporcional dels partits no gaudits aquesta temporada en la quota per l’abonament de la temporada 2020/21, l’import del descompte, més el saldo del Seient Lliure meritat, no podrà superar el 100% del cost de l’abonament de temporada.

3) Renunciar a aquest dret de compensació a favor del Club, entenent la situació excepcional que afronta el Club amb motiu de la pandèmia, que no ha permès complir amb el pressupost de l’exercici perquè no s’han pogut aconseguir els objectius econòmics fixats per explotació de les instal·lacions a causa del seu tancament i als partits sense públic. Aquesta serà l’opció que el Club aplicarà per defecte als abonats que no omplin el formulari o no hi hagi comunicació per la seva part un cop exhaurida la data limit

Deixa una resposta

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada